Κινδύνευσε να καεί ζωντανός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ!

Πήρε φωτιά το αυτοκίνητο του από πρόσκρουση

Κινδύνευσε να καεί ζωντανός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ!

Το χάρο με τα μάτια του είδε ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άντερσον Λουίς ντε Αμπρέου Ολιβέιρα (ή Άντερσον όπως είναι γνωστός στα βρετανικά γήπεδα) όταν το αυτοκίνητο του πήρε φωτιά μετά από πρόσκρουση.

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πορτογαλία όπου ο 22χρονος άσος βρισκόταν για διακοπές. Ο παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ενώ βρισκόταν κοντά στην περιοχή Μπράγκα της Πορτογαλίας.

Κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα, ο Άντερσον δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθόλου και το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε πλαϊνό τοίχο αρπάζοντας μέσα σε ελάχιστο χρόνο φωτιά. Ο Άντερσον έδειχνε εγκλωβισμένος και σοκαρισμένος αλλά με τη βοήθεια των περαστικών, που έσπευσαν στο σημείο, κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο που είχε κυριολεκτικά τυλιχθεί στις φλόγες.

«Πίστεψα ότι ήταν ήδη νεκρός. Ο αδελφός μου με τη βοήθεια άλλων τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο λίγες μόλις στιγμές πριν ανατιναχθεί» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στα πορτογαλικά μέσα, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές παρόντες στο αυτοκίνητο ήταν και ένα ανδρόγυνο.

Οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου οδηγήθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και είναι όλοι καλά στην υγεία τους ενώ από τις αρχές ανακοινώθηκε ότι η παρέα γυρνούσε από νυκτερινό κέντρο διασκέδασης χωρίς να διευκρινιστεί εάν ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top