«Έχει να φάει πολλές κλωτσιές ο Μέσι!»

Πο��ος έκανε αυτές τις απειλητικές δηλώσεις;

Φαίνεται πως ο Ουιφαλούσι με το σκληρό μαρκάρισμα και χτύπημα στον Μέσι δημιούργησε μια νέα «σχολή» στην Πριμέρα Ντιβιζιόν καθώς -όπως όλα δείχνουν- βρίσκει μιμητές οι οποίοι επιπλέον προσχεδιάζουν να χτυπήσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ για να τον σταματήσουν!


Ο Κέβιν Γκαρθία Μαρτίνεθ της Μαγιόρκα έκρουσε από τώρα το «καμπανάκι του κινδύνου» για τον άσο της Μπαρτσελόνα ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Καμπ Νου» προειδοποιώντας ότι θα δώσει αρκετές… κλωτσιές στον Μέσι αν χρειαστεί:


«Εάν κατεβώ στο γήπεδο θα πρέπει να μαρκάρω τον Μέσι που είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Εάν όμως παίξω θα χρειαστεί να τον σταματήσω με κάποιο τρόπο, θα χρειαστεί να παραμείνω συγκεντρωμένος σε όλο το παιχνίδι χωρίς να του αφήσω ούτε καν ένα μέτρο» τόνισε ο άσος της Μαγιόρκα.


Μέχρι εδώ όλα καλά, θα πει κανείς. Στη συνέχεια, όμως, ο Μαρτίνεθ συμπλήρωσε με νόημα: «Δεν είναι απαραίτητο να κάνω ένα επιθετικό μαρκάρισμα αλλά εάν πρέπει να δώσω μερικές κλωτσιές, θα τις δώσω. Το ποδόσφαιρο είναι παντού ένα άθλημα επαφής και ο Μέσι, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ποδοσφαιριστές όπως οι άλλοι».


Μήπως ήρθε η ώρα ο Λιονέλ να ασφαλίσει τα πόδια του;