Αντάρτικο στην Εθνική Μεξικού!

Μποϊκοτάζ 13 παικτών προ των πυλών

Αντάρτικο στην Εθνική Μεξικού!

Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού μεταξύ ορισμένων παικτών και του υπεύθυνου των εθνικών ομάδων, Νέστορ Ντε Λα Τόρες.


Ομάδα 13 παικτών, καθοδηγούμενη από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και νυν της Νέας Υόρκης Ράφαελ Μάρκεζ, βρίσκeται προ των πυλών μποϊκοτάζ ζητώντας την παραίτηση του Ντε Λα Τόρες από την ομοσπονδία.


Ο λόγος είναι ότιθεωρούν τον Ντε Λα Τόρες υπαίτιο για την κυκλοφορία στη δημοσιότητα των φωτογραφιών με το πάρτι οργίων μετά το φιλικό με την Κολομβία, το οποίο στοίχισε την εξάμηνη τιμωρία των Εφρέν Σουάρεζ και Κάρλος Βέλα.


Οι 13 «αντάρτες» του Μεξικού διαμαρτύρονται με αυτό τον τρόπο γιατί υποστηρίζουν ότι ήταν ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Κολομβία αφού δεν υπήρχε άλλη επίσημη δραστηριότητα. Ζητούν μάλιστα την παραίτηση του Ντε Λα Τόρες ώστε να πάρουν μέρος στο φιλικό με τη Βενεζουέλα στις 12 Οκτωβρίου.


Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικού, από την άλλη, στηρίζει των υπεύθυνο των εθνικών ομάδων και φαίνεται να προωθεί τη μέση λύση τονίζοντας ότι «οι δύο πλευρές πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να λυθεί το πρόβλημα αλλά αυτό προς το παρόν δε μοιάζει εφικτό». Στην ανακοίνωση της, ωστόσο, τονίζει ότι όσοι παίκτες κληθούν για το φιλικό παιχνίδι με την Κολομβία οφείλουν να ανταποκριθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top