Κρστιτς: «Ζήτησα συγνώμη από τον Μπουρούση για τα επεισόδια»

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής

Κρστιτς: «Ζήτησα συγνώμη από τον Μπουρούση για τα επεισόδια»
Φλάσμπακ στα σοβαρά επεισόδια του φιλικού Ελλάδας – Σερβίας τον Αύγουστο έκανε ο διεθνής καλαθοσφαιριστής των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ του NBA, Νέναντ Κρστιτς, μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Σέρβος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στα επεισόδια ωστόσο απέδωσε τις αντιδράσεις του στον φόβο και τον πανικό της στιγμής. Παράλληλα, τονίζει ότι ζήτησε συγνώμη από τον Μπουρούση αλλά δε τη δέχθηκε.

«Ήταν ένα πολύ άσχημο περιστατικό, ειδικά για τα παιδιά. Απλώς προσπαθούσα να προστατέψω έναν συμπαίκτη μου. Όταν βλέπεις έναν συμπαίκτη σου πεσμένο κάτω και κάποιον να προσπαθεί να τον χτυπήσει, πας να τον προστατέψεις» τόνισε ο Σέρβος άσος.

«Είναι βέβαιο πως δεν θα επαναληφθεί. Αρχικά απολογήθηκα στις ελληνικές αρχές, αλλά και μέσω της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ μετά έκανα το ίδιο και στη σερβική τηλεόραση. Ζήτησα συγγνώμη και στον Μπουρούση. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Προσπάθησα να του απολογηθώ στο ξενοδοχείο μετά τον αγώνα, αλλά δεν ήθελε να δεχτεί τη συγγνώμη μου» συμπλήρωσε ο Κρστιτς.

Όσο για την επίθεση με την καρέκλα; Ο Σέρβος άσος δίνει τη δική του εκδοχή: «Δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις στο γήπεδο, ούτε άνδρες της ασφάλειας. Φοβήθηκα. Είδα κάποιους οπαδούς, γυμνούς από τη μέση και πάνω, να έρχονται προς το μέρος μου. Είδα παίκτες της ελληνικής ομάδας να έρχονται κατά πάνω μου. Μου έβριζαν την οικογένεια. Σε εκείνες τις στιγμές δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Απλώς προσπαθείς να προστατέψεις τον εαυτό σου. Φοβήθηκα, γι’ αυτό και έκανα ό,τι έκανα».

Μήπως πρέπει να ζητήσουμε και συγνώμη από το παιδί για την αγωνία που πέρασε;
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top