Champions… Τρίτη!

Σπουδαία ματς σε όλη την Ευρώπη για τη 2η αγωνιστική

Champions… Τρίτη!
Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, επιστρέφει και πάλι μετά από δύο εβδομάδες απουσίας.

Το… πρώτο ημίχρονο της 2ης αγωνιστικής περιλαμβάνει 8 σπουδαία παιχνίδια με το ελληνικό ενδιαφέρον να εστιάζει στην αυριανή αναμέτρηση του παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ.

Στον 5ο όμιλο η ελβετική Βασιλεία -μετά την ήττα στη Ρουμανία με 2-1 από την Κλουζ- θα υποδεχθεί τη Μπάγερν Μονάχου η οποία την 1η αγωνιστική κέρδισε τη Ρόμα στο Μόναχο με 2-0 αλλά ακόμη δείχνει να μην «πατάει» γερά στα πόδια της. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, Ρόμα και Κλουζ θα αναμετρηθούν στο Ολίμπικο με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους «Ρωμαίους».

Στον 6ο όμιλο, η Σπαρτάκ Μόσχας θα φιλοξενήσει τη σλοβακική Ζίλινα με την αναμέτρηση να ξακινάει νωρίτερα από τις υπόλοιπες (19.30 ώρα Ελλάδος). Οι Σλοβάκοι «μετρούν» ήδη μια ήττα με 4-1 στην έδρα τους από την Τσέλσι ενώ οι Ρώσοι στην πρεμιέρα πέρασαν θριαμβευτικά με 1-0 από το Βελοντρόμ κόντρα στη Μαρσέιγ. Στον άλλον αγώνα του ομίλου, η Τσέλσι θα υποδεχτεί στο Στάμφορντ Μπριτζ την Μαρσέιγ με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της, ενώ η γαλλική ομάδα θα παλέψει ώστε να αποφύγει και 2η συνεχόμενη ήττα στη διοργάνωση.

Στον 7ο όμιλο, η Παρτιζάν έχει ραντεβού με την ιστορία της καθώς αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Άρσεναλ και θέλει να αποδείξει πως μπορεί και πάλι να κοντράρει τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στην πρεμιέρα, οι Σέρβοι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Σαχτάρ ενώ οι Άγγλοι… φιλοδώρησαν με 6 γκολ την Μπράγκα. Η πορτογαλική ομάδα απόψε θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σαχτάρ στην έδρα της με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς, κόντρα στου Ουκρανούς που ζητούν μια δεύτερη νίκη που θα του τοποθετήσει σε θέση ισχύος στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στον 8ο όμιλο, τέλος, τα μεγάλα ματς δε λείπουν καθώς έχει χαρακτηριστεί και «όμιλος-φωτιά». Τα φαβορί Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας νικήσει με το ίδιο σκορ στην πρώτη αγωνιστική (2-0) Άγιαξ και Οσέρ αντίστοιχα, δοκιμάζονται εκτός έδρας. Ο «Αίαντας» υποδέχεται τη Μίλαν σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στους «16» διοργάνωσης και σηματοδοτεί την επιστροφή των Ιμπραΐμοβιτς και Ζέεντορφ σαν αντίπαλοι στο γήπεδο και την ομάδα που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά. Η Οσέρ, από την άλλη, υποδέχεται την Ρεάλ στη Γαλλία με την «βασίλισσα» να ταλανίζεται ακόμη από την γκρίνια για το 0-0 με τη Λεβάντε για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top