Εκτός ο Καντέ, δεν παίζει με Κοπεγχάγη ο Σεϊταρίδης

Πονοκεφαλιάζει ο Νιόπλιας...

Εκτός ο Καντέ, δεν παίζει με Κοπεγχάγη ο Σεϊταρίδης

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Νίκο Νιόπλια ενόψει και του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης με την Κοπεγχάγη.

Μετά τον Σίντνεϊ Γκοβού και ο Σεντρίκ Καντέ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές μέρες (15 με 20 εκτιμά το ιατρικό επιτελείο) και φυσικά θα χάσει τον μεθαυριανό αγώνα με την Κοπεγχάγη.

Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στον παράμεσο του δεξιού χεριού του και τίθεται εκτός ομάδας για τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες.

Ο ποδοσφαιριστής από το Μαλί, όμως, δεν είναι η μόνη νέα απώλεια για τον τεχνικό των πρασίνων ενόψει του αγώνα της Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος εγκατάλειψε την προπόνηση της Δευτέρας λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και -όπως όλα δείχνουν- δε θα δώσει το «παρών» απέναντι στους Δανούς.

Τα καλά νέα για τον Νίκο Νιόπλια ήταν ότι επανήλθαν σε φουλ ρυθμούς oι Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος με τον πρώτο να θέτει υποψηφιότητα για συμμετοχή στον μεθαυριανό αγώνα αλλά τον δεύτερο να χρειάζεται 10 με 14 για να επανέλθει η φυσική του κατάσταση.

Συστάσεις ΠΑΕ σε οπαδούς για κόσμια συμπεριφορά

Κόσμια συμπεριφορά συνέστησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δείξουν οι φίλαθλοι της ομάδας στον αγώνα με την Κοπεγχάγη στις 29 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζοντας ότι οι «πράσινοι» είναι ήδη υπότροποι και η αναστολή αποκλεισμού της έδ��ας έχει παραταθεί για άλλον ένα χρόνο:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Kobenhavn, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγγαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή» τονίζει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ καλώντας στο τέλος της ανακοίνωσης τους φιλάθλους της ομάδας να την προστατέψουν: «Για το λόγο αυτό, τους καλούμε να υποστηρίξουν την ομάδα μας, αλλά και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top