Μπάγεβιτς: «Θα τοποθετηθώ για τους λόγους που έφυγα»

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Ντούσκο

Μπάγεβιτς: «Θα τοποθετηθώ για τους λόγους που έφυγα»

Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε νωρίτερα το μεσημέρι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να αποχαιρετήσει τους παίκτες της ΑΕΚ.


Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές της «ένωσης» καλή συνέχεια για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και αποχωρώντας από το προπονητικό κέντρο -αν και αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους- αποκάλυψε ότι μέχρι αύριο θα εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας (πιθανόν με γραπτή δήλωση).


Κοιτάει στα «ξένα» για νέο τεχνικό


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ στην οποία -όπως είναι φυσικό-βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο νέος τεχνικός.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση επιθυμεί την πρόσληψη ξένου τεχνικού και κοιτάζει έντονα προς την ισπανική αγορά την ώρα που ο Μπλένταρ Κόλα και ο Άρναρ Γκέταρσον ως βοηθός θα αποτελέσουν την προσωρινή λύση ανάγκης για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.


Αδαμίδης: «Μην ξεφτιλίζετε άλλο τη φανέλα»


Με σκληρά λόγια μίλησε ο ισχυρός άνδρας της «ένωσης» στους παίκτες στη σημερινή προπόνηση καλώντας τ��υς να αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο και νοοτροπία.


«Τα ψέματα τελείωσαν. Δε μπορείτε να ξεφτιλίζετε άλλο τη φανέλα. Τα όρια μεταξύ της αποθέωσης και… του ξύλου είναι πολύ κοντά» προειδοποίησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top