Στη 12άδα του Μουντομπάσκετ η Εθνική Γυναικών

Νίκησε στο κρίσιμο ματς τη Σενεγάλη με 83-68

Στη 12άδα του Μουντομπάσκετ η Εθνική Γυναικών

Με 83-68 νίκησε η Εθνική Γυναικών τη Σενεγάλη στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Τσεχία. Η Ελλάδα κατέκτησε την τρίτη θέση στον όμιλο και κατάφερε να περάσει στις 12 καλύτερες του τουρνουά.

Η Εθνική πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε σε όλη την διάρκεια του ματς, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των τεσσάρων δεκαλέπτων: 13-22, 29-40, 47-59, 68-83.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πετύχαμε τον στόχο μας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μέσα στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και βήμα βήμα να προχωρήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Οι πιθανότητες να προκριθούμε στους 8 θεωρώ ότι είναι 50-50» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας.

Πρώτη στον όμιλο κατετάγη η ομάδα των ΗΠΑ και δεύτερη τη Ρωσία. Στον επόμενο γύρο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τους τρεις πρώτους του Α' ομίλου και συγκεκριμένα την Αυστραλία (Δευτέρα), τον Καναδά (Τρίτη) και τη Λευκορωσία (Τετάρτη).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top