Είναι τρελοί αυτοί οι Άραβες...

Τινάζουν τη μπάνκα οι ιδιοκτήτες της Μαν. Σίτι!

Είναι τρελοί αυτοί οι Άραβες...

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι είχαν υποσχεθεί πως θα κάνουν την ομάδα και πάλι μεγάλη.


Οι Άραβες της Abu Dhabi United Group όχι μόνο εννοούσαν την υπόσχεση τους αλλά δείχνουν διατεθειμένοι να ξοδέψουν ακόμη περισσότερα χρήματα για να το πετύχουν!


Η διοίκηση της ομάδας έχει ξοδέψει από το 2008 μέχρι σήμερα περισσότερα από 150 εκ. ευρώ για να φέρει παίκτες όπως ο Ρόκε Σάντα Κρουζ, ο Κόλο και ο (αδερφός του και γνώριμος μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό) Γιάγια Τουρέ, ο Εμμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ο Κάρλος Τέβεζ, Μάριο Μπαλοτέλι, κλπ, ενώ προσέλαβε ως προπονητή τον Ρομπέρτο Μανσίνι.


Με την ομάδα να βρίσκεται στην 4η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος με 8 βαθμούς, οι Άραβες φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένοι και ετοιμάζουν τις νέες μεταγραφικές βόμβες!

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει στόχο τον Φερνάντο Τόρες της Λίβερπουλ και τον Αλεχάντρε Πάτο της Μίλαν για τους οποίους προσφέρει 60 και 70 εκ. ευρώ αντίστοιχα!

Ειδικά, δε, για τον Τόρες, τα δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο για πρόταση (που αν πραγματοποιηθεί) που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα δεκτή δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων της Λίβερπουλ.

Και μετά μιλάμε για οικονομική κρίση… Καταλαβαίνουν οι Άραβες από αυτά;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top