Άστραψε και βρόντηξε ο Κούπερ…

«Τελευταία φορά ανέχομαι κρούσματα απειθαρχίας»

Άστραψε και βρόντηξε ο Κούπερ…

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε…


Χείμαρρος ήταν ο Κούπερ στη χθεσινή προπόνηση των «κιτρίνων» ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες του ότι δε θ’ ανεχθεί άλλη φορά κρούσματα απειθαρχίας.


Μετά την «κουβέντα» της Δευτέρας, ο Έκτορ Κούπερ μάζεψε και χθες τους παίκτες του για να τους μιλήσει. Αυτή τη φορά όμως ήταν κυριολεκτικά εξαγριωμένος...


«Κάποιοι από εσάς δίνετε πάλι δικαίωμα με την εξωγηπεδική σας ζωή. Έχουμε ξαναμιλήσει γι’ αυτό το ζήτημα, αλλά μαθαίνω ότι ορισμένοι δεν συμμορφωθήκατε. Λοιπόν, είναι η τελευταία φορά που συζητάω αυτό το θέμα. Όποιος από εδώ και πέρα υποπέσει στο ίδιο παράπτωμα θα τεθεί αυτομάτως εκτός ομάδας» φέρεται να προειδοποίησε ορισμένους παίκτες του ο Αργεντίνος τεχνικός ο οποίος είδε μια πτώση στην απόδοση της ομάδας μετά το «μεθύσι» της νίκης επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.


Αφού ξεκαθάρισε τις προθέσεις του, ο Κούπερ πέρασε και στο αγωνιστικά θέματα: «Είναι μονόδρομος η νίκη την Κυριακή. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Περιμένω κόντρα στον Εργοτέλη να έχουμε τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που μας διέκρινε στα προηγούμενα παιχνίδια, ώστε να πάρουμε τη νίκη».


Παίρνει 500 εισιτήρια για Νορβηγία ο Άρης


Η διοίκηση της Ρόζενμποργκ ενημέρωσε χθες την ΠΑΕ Αρης ότι μπορεί να της διαθέσει 500 εισιτήρια για τον αγώνα της επόμενης Πέμπτης στο Τροντχάιμ. Η «κίτρινη» ΠΑΕ ζήτησε αρχικά 1.000 εισιτήρια, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε από τους Νορβηγούς, συνεπώς πρέπει να… βολευτεί με τα μισά. Θυμίζουμε ότι το τσάρτερ της αποστολής έκλεισε, ενώ η ΠΑΕ ναύλωσε και δεύτερο τσάρτερ που θα μεταβεί αυθημερόν στο Τροντχάιμ για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top