Στην Τσεχία η Εθνική μπάσκετ γυναικών για το Παγκόσμιο

Ξεκινά αύριο με αγώνα απέναντι στις ΗΠΑ

Στην Τσεχία η Εθνική μπάσκετ γυναικών για το Παγκόσμιο

Στην Οστράβα της Τσεχίας βρίσκεται η Εθνική ομάδα μπάσκετ των γυναικών μετρώντας αντίστροφα τον χρόνο για τη παρθενική της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.


Τα κορίτσια του Κώστα Μίσσα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αλλά το έργο τους κάθε άλλο παρά εύκολο είναι σε έναν όμιλο όπου συμμετέχουν η καλύτερη ομάδα του κόσμου, ΗΠΑ, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία και η πρωταθλήτρια Αφρικής Σενεγάλη.


Η εθνική ομάδα, πάντως, έχει δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια ανεβαίνοντας επίπεδο, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και πέρυσι με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Ευρωμπάσκετ, και δε φοβάται τους αντιπάλους της.


Όπως δήλωσε και ο προπονητής της Εθνικής, Κώστας Μίσσας, «η εθνική θα προσπαθήσει για το καλύτερο αλλά προσωπικά θεωρώ ότι είναι επιτυχία η παρουσία μας εδώ από μόνη της».


Η αποστολή της εθνικής απαρτίζεται από τις: Τούλα Καλέντζου, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Καλτσίδου, Εβίνα Μάλτση, Λολίτα Λύμουρα, Πέλυ Παπαμιχαήλ, Νικόλ Σούλις, Άρτεμις Σπανού, Ναυσικά Σταυρίδου, Κατερίνα Σωτηρίου, Όλγα Χατζηνικολάουκαι Ειρήνη Μητροπούλου.


Αναλυτικά οι όμιλοι της διοργάνωσης και το πρόγραμμα των αγώνων της εθνικής:


Α’ Όμιλος (Οστράβα) Καναδάς, Λευκορωσία, Κίνα, Αυστραλία
Β’ Όμιλος (Ο��τράβα) Ελλάδα, ΗΠΑ, Σενεγάλη, Γαλλία
Γ’ Όμιλος (Μπρνο) Ισπανία, Βραζιλία, Μάλι, Κορέα
Δ’ Όμιλος (Μπρνο) Αργεντινή, Ρωσία, Ιαπωνία, Τσεχία


Φάση Ομίλων


23/09/2010 (7 μ.μ.) Ελλάδα - ΗΠΑ
24/09/2010 (9.15 μ.μ.) Ελλάδα- Γαλλία
25/09/2010 (9.15 μ.μ.) Ελλάδα- Σενεγάλη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top