Υποδοχή ήρωα για τον Ναδάλ στην… Ταϋλάνδη!

Θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Μπανγκόγκ

Υποδοχή ήρωα για τον Ναδάλ στην… Ταϋλάνδη!

Τρίτη και… φαρμακερή για τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος (αφού πήρε κάποιες ανάσες μετά τ��ν θρίαμβο του στο Αμερικάνικο Όπεν) ταξίδεψε στην Ταϋλάνδη προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά της Μπανγκόγκ που αχνίζει την επόμενη Δευτέρα (27/9).

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου μετά από δύο διαδοχικές αρνήσεις για συμμετοχή στο συγκεκριμένο τουρνουά, αποφάσισε φέτος να πει το «ναι» καιοι Ταϋλανδοί φρόντισαν να του το ξεπληρώσουν από το πρώτο δευτερόλεπτο που πάτησε το πόδι του στη χώρα.

Έτσι, στο αεροδρόμιο της πόλης -εκτός από πλήθος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ- τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αντισφαίρισης της χώρας, Σουβάτ Λιπαταπάνλοπ.

Αφού πέρασε στο λαιμό του την παραδοσιακή γιρλάντα από λουλούδια για το καλωσόρισμα και ο Ισπανός κινήθηκε -υπό το βλέμμα δεκάδων αστυνομικών- προς το πολυτελές αυτοκίνητο που τον περίμενε ώστε να μεταβεί στο ξενοδοχείο του.

Πριν ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Μπανγκόνγκ ο Ναδάλ θα επισκεφθεί το Κοινοβούλιο της χώρας και θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ταϋλάνδης, Αμπχισίτ Βετζατζίβα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top