Το νέο Μαρακανά αποκαλύπτεται!

Το στάδιο του τελικού του Μουντιάλ 2014

Προτού αρχίσετε να τρίβετε τα μάτια σας αναρωτώμενοι πότε πρόλαβαν οι δαιμόνιοι Βραζιλιάνοι να ετοιμάσουν το τεράστιο γήπεδο που έκλεισε στις 8 Σεπτεμβρίου για ανακαίνιση, να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα με τη μορφή που θα πάρει το γήπεδο μετά τη ριζική ανακαίνιση!


Το θρυλικό στάδιο, που άνοιξε της πύλες του τον Ιούνιο του 1950, έχει κλείσει από τις 8 Σεπτεμβρίου για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες (που αναμένεται να ολοκληρωθούν το Δεκέμβριο του 2012) εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία.


Το κόστος της ανακατασκευής υπολογίζεται σε 310 εκατ. ευρώ ενώ η χωρητικότητα του σταδίου θα μειωθεί από 86.000 σε 76.000 θεατές για να βελτιωθεί η ορατότητα από όλες τις θύρες του γηπέδου.


Παράλληλα, σε μια προσπάθεια το κλίμα να γίνει ακόμη πιο παθιασμένο και ζεστό, οι κερκίδες θα βρίσκονται πλέον πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top