Φλερτάρει με Ραϊκόνεν η Renault

Επιστρέφει στην F1 o Φιλανδός πιλότος;

Φλερτάρει με Ραϊκόνεν η Renault
«Κολακευτικό» χαρακτήρισε το ενδιαφέρον του πρώην πιλότου της F1 Κίμι Ραϊκόνεν για να οδηγήσει το μονοθέσιο της Renault το αφεντικό της γαλλικής ομάδας, Έρικ Μπουγιέ.

Την προηγούμενη μόλις εβδομάδα, ο μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή 2007, Κίμι Ραϊκόνεν, επιβεβαίωσε φήμες σχετικά με συνομιλίες τους με τον Μπουγιέ για την κενή θέση στη γαλλική ομάδα για το 2011 (η άλλη είναι «καπαρωμένη» από τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα.

Ο 30χρονος Φιλανδός μεταπήδησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι φέτος μετά από 9 χρόνια παρουσίας στη Φόρμουλα 1 στις ομάδες Sauber, McLaren και Ferrari κατά σειρά.

«Είναι κολακευτικό γιατί δείχνει ότι η ομάδα μας είναι και πάλι ελκυστική σε έναν πρωταθλητή κόσμου της Φόρμουλα 1» είπε ο Μπουγιέ στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η Renault μετά τα χρόνια δόξας και τους τίτλου�� του Φερνάντο Αλόνσο το 2005 και το 2006, η Renault μπήκε σε μια περίοδο παρακμής που είχε ως αποτέλεσμα την πώληση της ομάδας της F1 από την γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία στα τέλη του περασμένου έτους στην Genii Capital, μια εταιρία με βάση το Λουξεμβούργο.

«Έχουμε αποδείξει ότι η ομάδα έχει τα προσόντα για να λειτουργήσει και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο» σημείωσε ο Μπουγιέ για το νέο ξεκίνημα της Renault F1.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top