Ουιφαλούσι: «Ζητώ συγνώμη που τραυμάτισα τον Μέσι»

«Καταλαβαίνω το ντόρο που έγινε γιατί είναι ο Μέσι»

Ουιφαλούσι: «Ζητώ συγνώμη που τραυμάτισα τον Μέσι»

Δημόσια συγνώμη «αναγκάστηκε» να ζητήσει ο Ουιφαλούσι από τους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο για τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι στο αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.


Η εικόνα με τον πρησμένο αστράγαλο του Μέσι (που τελικά ήταν λιγότερο σοβαρός τραυματισμός απ’ ότι περίμεναν στη Μπάρτσα) έκανε το γύρο του κόσμου και, καθώς δε μιλάμε απλά για… ένα καλό ποδοσφαιριστή αλλά για τον -κατά γενική ομολογία- κορυφαίο παίκτη του κόσμου, ο αμυντικός των «ροχιμπλάνκος» αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο.


«Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Δεν είχα πρόθεση να τραυματίσω τον Μέσι. Ήθελα να πάρω την μπάλα, αλλά βρήκα κατά λάθος τον αστράγαλο του Μέσι» σημείωσε ο τσέχος αμυντικός.


«Ποτέ μου δεν ήμουν σκληρός αμυντικός και δεν παίζω ποτέ αντιαθλητικά. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γνωρίζοντας ότι δεν είχα κανένα σκοπό να χτυπήσω τον Μέσι. Καταλαβαίνω το λόγο που έγινε τόσο μεγάλος ντόρος, γιατί πρόκειται για τον Μέσι. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του. Προσπάθησα χθες αλλά δεν ήταν εφικτό. Σήμερα του ζήτησα συγγνώμη μέσω μηνύματος που έστειλα από το κινητό του Αγκουέρο» τόνισε στη συνέχεια ο μετανοημένος Τόμας Ουιφαλούσι.

Σε συγχωρούμε αγαπητέ… «Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία»…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top