Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει νεύρα…!

Ποιόν κλώτσησε και σε ποιόν είπε «σκάσε»;

Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει νεύρα…!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί φόβο και τρόμο για κάθε τερματοφύλακα και άμυνα και ήδη (στα 29 του) έχει καταφέρει να παίξει σε αρκετές κορυφαίες ομάδες της γηραιάς Ηπείρου όπως ο Άγιαξ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μπαρτσελόν και, φυσικά, η Μίλαν στην οποία αγωνίζεται αυτή τη στιγμή.

Φαίνεται, όμως, ότι στον Σουηδό επιθετικό δεν περισσεύει μόνο το ταλέντο αλλά και… τα νεύρα!

Ο επιθετικός της Μίλαν συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό να πλησιάζει τον συμπαίκτη του και μέσο Στράσερ από την Ακτή Ελεφαντοστού την ώρα της προπόνησης και ενώ ο δεύτερος ακούει τις οδηγίες του προπονητή και τον κλωτσάει στην πλάτη!

Ο Στράσερ γυρίζει και κοιτά απορημένος τον Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος σιγά-σιγά απομακρύνεται ενώ τον κοιτά με απειλητικό βλέμμα. Ο λόγος που το έκανε αυτό ο Σουηδός επιθετικός ήταν επειδή ο Στράσερ του είχε κάνει ένα δυνατό τάκλιν νωρίτερα την ίδια μέρα. Όπως φαίνεται, ο Ζλάταν δεν το ξέχασε και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να… ανταποδώσει!

Ο οξύθυμος Ζλάταν, όμως, δεν έμεινε εκεί. Μετά το τέλος του αγώνα με την Οσέρ για το Τσάμπιονς Λιγκ στον οποίο ο Σουηδός επιθετικός χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με δύο δικά του γκολ, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση σε αθλητική εκπομπή στην ιταλική κρατική τηλεόραση.

Στο πάνελ της εκπομπής ήταν καλεσμένος και ο Αρίγκο Σάκι ο οποίος θέλησε να πλέξει το εγκώμιο του «Ίμπρα» λέγοντας για το ένα του τέρμα ότι για να το πετύχει κανείς χρειάζεται μεγάλα πόδια…

Ο επιθετικός της Μίλαν, όμως, το εξέλαβε ως προσβολή και άρχισε να παραληρεί: «ο Σάκι θα πρέπει να μάθει να το βουλώνει. Μοιάζει να ζηλεύει και γι’ αυτό μιλάει συνέχεια» είπε ο Ιμπραΐμοβιτς για τον πρώην προπονητή ο οποίος έχει θητεύσει και στη Μίλαν.

«Πρέπει να μάθει να μιλά λιγότερο στην τηλεόραση και τις εφημερίδες. Εάν θέλει να μου πει κάτι, ας έρθει να με βρει. Αν δε του αρέσει όπως παίζω, εξάλλου, ας μη με παρακολουθεί» συνέχισε ο Ζλάταν χωρίς να μπορέσει κανείς να τον διακόψει...

Όταν τελείωσε ��ην «απάντηση» στον Σάκι, το στούντιο είχε μείνει… κάγκελο και ο έμπειρος πρώην προπονητής κατάφερε απλά να ψελλίσει πως «βασικά, ήταν απλά ένα κομπλιμέντο προς εσένα»…

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν απλά ο ορισμός της αμηχανίας… Ο Ιμπραΐμοβιτς αρκέστηκε απλά να απαντήσει ένα «καλά, οκ» ενώ οι παρουσιαστές της εκπομπής εξακολουθούσαν να μην μπορούν αν αρθρώσουν λέξη. Τη λύση στο… γόρδιο δεσμό έδωσε ο ρεπόρτερ που ευχαρίστησε τον παίκτη της Μίλαν και έκλεισε τη σύνδεση!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top