Ο Μαρινάκης στηρίζει… την ΑΕΚ

Καταδικάζει τα διαιτητικά λάθη του αγώνα στο ΟΑΚΑ

Ο Μαρινάκης στηρίζει… την ΑΕΚ

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η ΑΕΚ στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη.


Ο πρόεδρος της Super League έμεινε πιστός στην αναγγελία του ότι δε θ’ ανεχθεί διαιτητικά λάθη ανεξαρτήτως από τα ποια ομάδα αδικείται και ποια ευνοείται.


Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού σε δήλωσή του καυτηρίασε τα διαιτητικά λάθη στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας παράλληλα πως πρέπει άμεσα να βρεθούν οι λύσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.


«Δυστυχώς, για μια ακόμα αγωνιστική ημέρα γίναμε μάρτυρες σωρείας λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων, με αποκορύφωμα τον αγώνα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης» τόνισε ο πρόεδρος της SuperLeague και του Ολυμπιακού.


«Δεν είναι στις προθέσεις μου, ούτε στις άμεσες αρμοδιότητές μου, να αναγκάζομαι να καυτηριάζω κάθε αγωνιστική τα διαιτητικά λάθη. Επειδή όμως βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, οφείλουμε όλοι οι φορείς να βρούμε άμεσα τις κατάλληλες λύσεις και διαδικασίες, ώστε να εξασφαλιστεί καλύτερο επίπεδο διαιτησίας και γενικά να θωρακιστεί η αξιοπιστία και να διασφαλιστεί η αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου» κατέληξε στην ανακοίνωση τ��υ ο κ. Μαρινάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top