Ο Ζιντάν στο Κατάρ!

Τι θα κάνει ο «Ζιζού» στη Μέση Ανατολή;

Ο Ζιντάν στο Κατάρ!

Αν νομίσατε από τον τίτλο ότι τα πετροδόλαρα κατάφεραν να κάνουν το «Ζιζού» να επιστρέψει στην ενεργό δράση, κάν��τε λάθος!

Απλά ο -πάλαι ποτέ- κορυφαίος παίκτης της υφηλίου είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της ομοσπονδίας του Κατάρ για να προωθήσει την υποψηφιότητα της χώρας για την ανάληψη του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποδέχθηκε την πρόταση των υποψηφίων διοργανωτών οι οποίοι -με τον Γάλλο πρώην ποδοσφαιριστή κύριο πρέσβη- πιστεύουν ότι έχουν αρκετές πιθανότητες να είναι αυτοί που τελικά θα επιλεγούν από τη ΦΙΦΑ.

«Το ποδόσφαιρο είναι και βέβαια για τους νέους της Μέσης Ανατολής, οι οποίοι δεν έχουν ζήσει μια διοργάνωση, όπως το παγκόσμιο κύπελλο. Είχαμε φέτος τη διοργάνωση του Μουντιάλ στην Αφρική και τώρα είναι η σειρά της Μέσης Ανατολής» σημείωσε στις πρώτες του δηλώσεις με τη νέα του ιδιότητα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Η ασιατική χώρα ποντάρει και σε ένα ακόμη γεγονός: οι υποψηφιότητες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 προέρχονται μόνο από την Ευρώπη και επομένως είναι βέβαιο πως η ΦΙΦΑ θα αναθέσει την αντίστοιχη διοργάνωση του 2022 σε χώρα εκτός «Γηραιάς Ηπείρου».

Η ημερομηνία που θα ανακοινωθούν οι διοργανώτριες των δύο Μουντιάλ (2018, 2022) θα ανακοινωθούν στις 2 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top