Στον πάγκο για δύο παιχνίδια ο Μουρίνιο;

Η «περίεργη» πρόταση της Εθνικής Πορτογαλίας

Στον πάγκο για δύο παιχνίδια ο Μουρίνιο;

Προπονητή ψάχνουν και προπονητή δεν βρίσκουν στην Εθνική Πορτογαλίας μετά την απόλυση του Κάρλος Κεϊρόζ. Ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2012, οι υπεύθυνοι της ομάδας φαίνεται ότι πρότειναν στον Ζοζέ Μουρίνιο να καθίσει τον πάγκο της Εθνικής για δύο αγώνες!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, οι υπεύθυνοι της Εθνικής ζήτησαν από τον Μουρίνιο να κοουτσάρει την ομάδα για τους αγώνες με την Δανία, στις 8 Οκτωβρίου και την Ισλανδία, στις 12 του ίδιου μήνα.

Μάλιστα, την πρόταση στον προπονητή της Ρεάλ φέρεται να έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τζιλμπέρτο Μαντάιλ, σε ταξίδι του στη Μαδρίτη.

Η εθνική Πορτογαλίας παραμένει χωρίς προπονητή μετά την απομάκρυνση του Κεϊρόζ στις αρχές του μήνα, απόφαση η οποία ελήφθη λόγω του 6μηνου αποκλεισμού που του επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά του προς ελεγκτές της εθνικής ένωσης κατά του ντόπινγκ.

Ο Μουρίνιο, πάντως, έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να προπονεί Εθνική ομάδα σε μόνιμη βάση. Μένει να δούμε αν θα «υποκύψει» στην πρόταση της γενέτειράς του...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top