Ο Ανελκά έστειλε μήνυμα…

Πανηγύρισε με νόημα το γκολ στον αγώνα Ζίλινα-Τσέλσι

Ο Ανελκά έστειλε μήνυμα…

Έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο για να πανηγυρίσει το τέρμα που πέτυχε απέναντι στη Ζίλινα με τη φανέλα της Τσέλσι στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ διάλεξε ο Γάλλος επιθετικός Νικολά Ανελκά.


Ο Ανελκά με το που πέτυχε το τέρμα, έτρεξε προς την πλάγια γραμμή του γηπέδου καιπανηγύρισε σταυρώνοντας τα χέρια του σα να φορούσε χειροπέδες.


Αν και οι περισσότεροι κατάλαβαν τι μήνυμα ήθελε να περάσει και σε ποιόν απευθυνόταν, ο ίδιος έσπευσε να το διευκρινίσει σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα: «Ήταν ξεκάθαρα ένα μήνυμα για τη Γαλλική Ομοσπονδία για ό,τι συνέβη στο Μουντιάλ. Ό,τι συνέβη τότε ανήκει στο παρελθόν πλέον είμαι συγκεντρωμένος 100% στις υποχρεώσεις μου με την Τσέλσι».


Ο Γάλλος επιθετικός θέλησε με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τον αποκλεισμο που του επέβαλε η Γαλλική Ομοσπονδία από τα επόμενα 18 ματς με την εθνική Γαλλίας αφού θεωρήθηκε ο υπεύθυνος για τα επεισόδια και την αναστάτωση που προκλήθηκαν στα αποδυτήρια της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Μουντιάλ.


Μετά από όλα αυτά ο Ανελκά πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και να αφοσιωθεί στους αγώνες της Τσέλσι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top