Δύο μάνατζερ ποδοσφαίρου στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις οδηγούν σε ραγδαίες εξελίξεις

Δύο μάνατζερ ποδοσφαίρου στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Πολύ σημαντικές αποκαλύψεις έχει προκαλέσει η έρευνα του ΣΔΟΕ στους τραπεζικούς λογαριασμούς του γνωστού ποδοσφαιρικού μάνατζερ από την Θεσσαλονίκη. Δεκάδες γνωστοί ποδοσφαιριστές, παράγοντες αλλά και διαιτητές φέρεται να είχαν δοσοληψίες με τον συγκεκριμένο μάνατζερ τις οποίες εξετάζει λεπτομερώς το ΣΔΟΕ.

Η έρευνα του ΣΔΟΕ έχει προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του γνωστού μάνατζερ από την Θεσσαλονίκη αποκάλυψε ότι είχε αποκρύψει από την εφορία καταθέσεις 26 εκατομμυρίων ευρώ. Η δέσμευση των λογαριασμών του και ο έλεγχος που γίνεται για τις συναλλαγές μέσω αυτών έχει αποκαλύψει δεκάδες πολύ γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων ποδοσφαιριστές έλληνες και ξένοι, παράγοντες, δημοσιογράφοι αλλά και διαιτητές που είχαν δοσοληψίες με τον συγκεκριμένο μάνατζερ.

Όπως υποστήριξε ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης, επειδή τα ποσά είναι πολύ μεγάλα και υπάρχουν τουλάχιστον περίεργες κινήσεις των λογαριασμών, εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει πίσω από αυτή την υπόθεση και κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού ή ακόμη και κάποιου είδους εμπλοκή σε ύποπτα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καταθέσεις τριών εκατομμυρίων ευρώ από στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού.

Όσοι έχουν βρεθεί στον κατάλογο των συναλλαγών με τον συγκεκριμένο μάνατζερ από την Θεσσαλονίκη θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις αν δεν το έχουν ήδη κάνει στους αρμόδιους φορείς ενώ ο κ. Καπελέρης επιβεβαίωσε χθες ότι η έρευνα έχει ήδη επεκταθεί και σε άλλους μάνατζερ ποδοσφαίρου που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Τόνισε μάλιστα ότι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχει μπει και ένας ακόμη πολύ γνωστός μάνατζερ από την Αθήνα που οι κινήσεις των λογαριασμών του είναι παρόμοιες με αυτές του συναδέλφου του από την Θεσσαλονίκη και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η έρευνα του ΣΔΟΕ θα συνεχιστεί στον συγκεκριμένο χώρο και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για το ποδόσφαιρο υποστηρίζουν ότι ο δρόμος του χρήματος θα αποκαλύψει πολλά για τα οποία όλοι μιλούν πολλά χρόνια τώρα αλλά ποτέ κανείς δεν μπήκε στην προσπάθεια να δείξει τους υπεύθυνους για πολλά από τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top