Στην Ελλάδα η καλλονή μνηστή του Κασίγιας

Καλύπτει το Αρης – Ατλέτικο η Σάρα Καρμπονέρο

Στην Ελλάδα η καλλονή μνηστή του Κασίγιας

Η Σάρα Καρμπονέρο, μια από τις πιο ποθητές γυναίκες δημοσιογράφους του κόσμου που έγινε γνωστή σε όλη την υφήλιο από τα ρεπορτάζ της στον αγωνιστικό χώρο των αναμετρήσεων της Ισπανίας στο Μουντιάλ και το περίφημο φιλί που της έδωσε ο αρχηγός των παγκόσμιων πρωταθλητών Ικερ Κασίγιας λίγο μετά την κατάκτηση του τροπαίου, βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η Καρμπονέρο είναι απεσταλμένη του μαδριλένικου καναλιού "Τελεσίνκο" στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλύψει την αποψινή αναμέτρηση του Άρη με την κάτοχο το�� Γιουρόπα Λιγκ Ατλέτικο. Μάλιστα, η διάσημη δημοσιογράφος βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης και μετέδωσε από εκεί τις αθλητικές ειδήσεις για τον σταθμό της.

Το κανάλι έκλεισε πανάκριβο δορυφορικό κύκλωμα και με φόντο την εξέδρα του σταδίου της Θεσσαλονίκης η Σάρα Καρμπονέρο παρουσίασε τα αθλητικά. Και όταν λέμε αθλητικά, εννοούμε τα πάντα, όχι μόνο τα νεώτερα για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης αλλά ακόμα και για την επιστροφή του τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ ως θριαμβευτή από τη Νέα Υόρκη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η όμορφη δημοσιογράφος βρίσκεται μακριά από τον καλό της και δεν στάθηκε κοντά του το βράδυ της Τετάρτης, στον νικηφόρο εντός έδρας αγώνα της Ρεάλ με τον Άγιαξ. Επαγγελματικές υποχρεώσεις ή προσωπική της επιλογή αυτή η αποστολή, για να του κάνει καψόνι με αφορμή τις φήμες που κυκλοφόρησαν για σχέση του Κασίγιας με κάποια αργεντίνα; Γιατί με το ζόρι αποστολές δεν πηγαίνει κανείς.

Όπως και να έχει, η Καρμπονέρο είναι στην Θεσσαλονίκη και με την γοητεία της μάγεψε τους παίκτες του Άρη στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα (που καλό θα ήταν να φροντίσουν να την ξεχάσουν και να αυτοσυγκεντρωθούν στον αγώνα), ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και με τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Βικελίδης. Απολαύστε την στο απόσπασμα από την ανταπόκρισή της από την Θεσσαλονίκη στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του "Τελεσίνκο"...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top