Αντίστροφη μέτρηση για το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

Τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των δύο ομάδων...

Αντίστροφη μέτρηση για το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

Από την Καταλονία, κόντρα στην Μπαρτσελόνα αρχίζει ο Παναθηναϊκός το ταξίδι στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πράσινοι αναγνωρίζουν τις δυνατότητες της ομάδας του Λιονέλ Μέσι και των υπόλοιπων αστέρων, όμως δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν στο Καμπ Νου ότι καλύτερο μπορούν. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά τη διοργάνωση και θα διεκδικήσει απέναντι ίσως στη κορυφαία ομάδα του κόσμου τις όποιες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, η οποία στην καλή της μέρα είναι ικανή να διασύρει κάθε αντίπαλο, αλλά δεν είναι ανίκητη και αυτό αποδείχθηκε στη πρεμιέρα του Ισπανικού πρωταθλήματος όπου ηττήθηκε 2-0 στο Καμπ Νου από την Χέρκουλες.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Έλληνας προπονητής έχει στη διάθεσή του τους Σισέ και Καραγκούνη που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος. Στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα δεν υπάρχουν απουσίες καθώς ο Πέπε Γκουαρντιόλα μπορεί να υπολογίζει και στη βοήθεια του Κάρλες Πουγιόλ, τον οποίο συμπεριέλαβε στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top