Τρία μετάλλια στο ευρωπαϊκό κωπηλασίας

Δύο χρυσά και ένα ασημένιο από τους κωπηλάτες μας

Τρία μετάλλια στο ευρωπαϊκό κωπηλασίας

Mε δύο χρυσά και ένα ασημένιο ολοκληρώθηκε για την Ελλάδα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Τζιάλλας και Χρήστου, καθώς και το δίδυμο Τσιάβου - Γιαζιτζίδου, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Παπαχρήστος - Τσίλης - Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας.

Ο Γιώργος Τζιάλλας και ο Γιάννης Χρήστου τερμάτισαν πρώτοι στην δίκωπο άνευ με 6.30.34, ενώ η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου υπερασπίστηκαν στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι στη Λευκορωσία με 6.58.18.

Το τρίτο μετάλλιο στην διοργάνωση ήρθε από την τετράκωπο άνευ των ανδρών, όπου οι Παπαχρήστος - Τσίλης - Ν. και Α. Γκουντούλας βρέθηκαν από την 5η θέση της κούρσας στην 2η και τερ��άτισαν σε 5.54.08.

Στον τελικό του διπλού σκιφ των γυναικών η Τριανταφυλλιά Καλαμποκά και η Κατερίνα Νικολαίδου πήραν την 1η θέση και την 7η στη γενική, ενώ στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών οι Παναγιώτης Μαγδάνης και Ηλίας Παππάς τερμάτισαν 2οι και πήραν την 8η θέση στην γενική κατάταξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top