Αναβλήθηκε ο τελικός του US Open

Εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής

Αναβλήθηκε ο τελικός του US Open

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στη Νέα Υόρκη τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) υποχρέω��ε τους διοργανωτές του Open των ΗΠΑ, του τέταρτου και τελευταίου μεγάλου τουρνουά γκραν σλαμ για το 2010, να αναβάλουν τον μεγάλο τελικό των ανδρών για 24 ώρες. Πλέον θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας τοπική ώρα, ξημερώματα Τρίτης στην Ελλάδα.

Ως γνωστόν, στον μεγάλο τελικό θα αναμετρηθούν ο ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ (Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη) και ο σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 3 στον κόσμο). Μια μέρα πριν, έπειτα από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, ο Τζόκοβιτς απέκλεισε τον ελβετό Ρότζερ Φέντερερ (Νο 2) με 3-2 σετ (5-7, 6-1, 5-7, 6-2, 7-5) και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του USOpen. Για να το καταφέρει αυτό, πάντως, χρειάστηκε να σώσει δύο ματς πόιντς.

Τα ξημερώματα της Κυριακής η βελγίδα Κιμ Κλάιστερς αναδείχθηκε θριαμβεύτρια στο τουρνουά των γυναικών του USOpen. Το νούμερο τρία στον κόσμο επικράτησε εύκολα της Βέρα Ζβονάρεβα (Νο 8) με 2-0 σετ (6-2, 6-1) σε έναν αγώνα που διήρκησε λιγότερο από μία ώρα (59 λεπτά) κατακτώντας το τρόπαιο για τρίτη φορά στην καριέρα της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top