Σάντος και διεθνείς: «θα γίνουμε καλύτεροι»

Πως σχολίασαν το 0 - 0 με την Κροατία

Eυχαριστημένοι εμφανίστηκαν ο Φερνάντος Σάντος και οι διεθνείς μας μετά το 0 - 0 με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Euro 2012. Παράλληλα, ζήτησαν από τον κόσμο πίστωση χρόνου και δεσμεύτηκαν να γίνουν καλύτεροι.

«Δείξαμε το χαρακτήρα και τη νοοτροπία που έχει η ομάδα, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι διεθνείς δεν έχουν παίξει περισσότερα από 1 - 2 επίσημα παιχνίδια», δήλωσε ο Σάντος, προσθέτοντας πως αν υπήρχε μέχρι τέλους η συγκέντρωση με την οποία ξεκίνησε η ομάδα τότε θα είχαμε νικήσει.

Για ομαδική δουλειά που βγήκε στο γήπεδο έκανε λόγο ο Γιώργος Σαμαράς, ενώ υχαριστημένος από το αποτέλεσμα που πήρε η Εθνική εμφανίστηκε και ο Κώστας Κατσουράνης που ζήτησε πίστωση χρόνου.

«Θέλει χρόνο και δουλειά, αφού είχαμε μάθει να παίζουμε με διαφορετικό τρόπο τόσα χρόνια», σχολίασε ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε για το ντεμπούτο του με την γαλανόλευκη:«είμαι πολύ χαρούμενος... Η ομάδα πήγε καλά και στο τέλος ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και θέλουμε τη νίκη σε αυτά».