Σάντος και διεθνείς: «θα γίνουμε καλύτεροι»

Πως σχολίασαν το 0 - 0 με την Κροατία

Σάντος και διεθνείς: «θα γίνουμε καλύτεροι»

Eυχαριστημένοι εμφανίστηκαν ο Φερνάντος Σάντος και οι διεθνείς μας μετά το 0 - 0 με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Euro 2012. Παράλληλα, ζήτησαν από τον κόσμο πίστωση χρόνου και δεσμεύτηκαν να γίνουν καλύτεροι.

«Δείξαμε το χαρακτήρα και τη νοοτροπία που έχει η ομάδα, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι διεθνείς δεν έχουν παίξει περισσότερα από 1 - 2 επίσημα παιχνίδια», δήλωσε ο Σάντος, προσθέτοντας πως αν υπήρχε μέχρι τέλους η συγκέντρωση με την οποία ξεκίνησε η ομάδα τότε θα είχαμε νικήσει.

Για ομαδική δουλειά που βγήκε στο γήπεδο έκανε λόγο ο Γιώργος Σαμαράς, ενώ υχαριστημένος από το αποτέλεσμα που πήρε η Εθνική εμφανίστηκε και ο Κώστας Κατσουράνης που ζήτησε πίστωση χρόνου.

«Θέλει χρόνο και δουλειά, αφού είχαμε μάθει να παίζουμε με διαφορετικό τρόπο τόσα χρόνια», σχολίασε ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε για το ντεμπούτο του με την γαλανόλευκη:«είμαι πολύ χαρούμενος... Η ομάδα πήγε καλά και στο τέλος ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και θέλουμε τη νίκη σε αυτά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top