Βουβουζέλες γιοκ και στο Ελλάδα - Γεω��γία

Τι ανακοίνωσε η ΕΠΟ

Μετά την απόφαση της UEFA να απαγορεύσει τις βουβουζέλες στις διοργανώσεις της, ήρθε και η σειρά της ΕΠΟ να ανακοινώσει πως τα αυτάκια μας θα παραμείνουν ήσυχα στα παιχνίδια της Εθνικής μας για το Euro 2012.

Σε ανακοίνωσή της για τον αυριανό αγώνα Ελλάδα - Γεωργία στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45), η ελληνική ομοσπονδία αναφέρει: «οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο».

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η UEFA απέστειλε εγκύκλιο στις ομοσπονδίες - μέλη της και απαγόρευσε τη χρήση βουβουζέλας σε όλες τις διοργανώσεις δικής της ευ��ύνης.

θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους πάρουν μαζί τους βουβουζέλα.

Σημειώνουμε πως εισιτήρια την ημέρα του αγώνα θα βρείτε στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα και στο ΟΑΚΑ από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top