Με μεγάλα ντέρμπι συνεχίζεται το πρωτάθλημα

Την Κυριακή παίζουν ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Αρης

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού σταδίου με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Κυριακή το βράδυ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Μετά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις κιτρινόμαυροι και πράσινοι επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους και πάλι στο πρωτάθλημα. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του για άλλο ένα ματς τους Γκοβού, Λέτο και Νίνη, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νάτσο Σκόκο που υπέστη θλάση στο ματς με την Αντερλεχτ. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μανωλά. Το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο θα αρχίσει στις 21:00 και διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Νωρίτερα, στις 20:30, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αρη. Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στο γόνατο ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπιζει και ο Μάρκο Πάντελιτς. Αν οι δύο ερυθρόλευκοι λάβουν μέρος κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου, θα τεθούν στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο έτερος ευρωπαίος ΠΑΟΚ μετά την ή��τα από τη Βιγιαρεάλ θα φιλοξενήσει τον Πανιωνιο.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο με τρεις αγώνες. Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τη Σκόντα Ξάνθης, ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Ηρακλή και ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενήσει την Λάρισα στο μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι. Συνοπτικά το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

(ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ) 17:15

(ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ) 19:30

(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ) 19:30

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:00

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 16:00

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 18:15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 20:30

και AEK - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:00.