Ολική ανατροπή με Ρούνεϊ!

Ανανέωσε με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 5 χρόνια!

Ολική ανατροπή με Ρούνεϊ!

Η είδηση-βόμβα -��ε βάση αυτά που είχαν ειπωθεί (από τον Ρούνεϊ) αλλά και αυτά που είχαν γίνει από οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων»- ότι ο Άγγλος φορ υπέγραψε νέο 5ετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε πριν από λίγο γνωστή!


Ο 24χρονος έκανε στροφή 360ο μοιρών καθώς είχε καταστήσει ξεκάθαρα την πρόθεση του να φύγει. Μέχρι και που συμπαίκτες του, όπως λχ. ο Εβρά, είχαν κάνει λόγο για «ξένο» σώμα στην ομάδα!


«Υπογράφω το νέο συμβόλαιο σίγουρος για τις προθέσεις της διοίκησης να κρατήσει τη Μάντσεστερ ψηλά, εκεί που της αρμόζει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που μένω στην ομάδα και θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους ότι αυτά που είχα δηλώσει και τους απογοήτευσαν ήταν απλά κάποιες ανησυχίες μου και όχι δήλωση αποχώρησης» τόνισε ο Ρούνεϊ λίγο μετά την υπογραφή του 5ετούς συμβολαίου.


Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Άλεξ Φέργκιουσον και της διοίκησης των «reds» που τόνισαν ότι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι που ένας τόσο προικισμένος και αγαπητός παίκτης θα παραμείνει στον σύλλογο.


Ή μας κάνει πλάκα ο Ρούνεϊ ή ένα από τα δυο παρακάτω σενάρια συνέβη: ή ο 24χρονος ποδοσφαιριστής «έπαιξε» παιχνίδι με τα «μέσα» για να εξασφαλίσει καλύτερους όρους συμβολαίου ή οι απειλές και οι προειδοποιήσεις των οπαδών της Μάντσεστερ ήταν πολύ πειστικές...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top