Σισέ: «Η σχέση μου με τους οπαδούς είναι μοναδική»

Σισέ και Μπουμσόνγκ μίλησαν σε κανάλι της χώρας τους

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Canal+» της πατρίδας τους μίλησαν οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.


Ο Σισέ για κόμη μια φορά στάθηκε στη σχέση αγάπης με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Η σχέση μου μαζί τους είναι μοναδική. Μετά το δύσκολο ξεκίνημά μου, σήμερα με έχουν υιοθετήσει. Παίζω και για να τους δίνω χαρά. Κι εγώ νιώθω πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Έχω προσαρμοστεί πλήρως και περνάω υπέροχα».


Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε και για την εθνική ομάδα στην οποία δεν κλήθηκε αυτή τη φορά: «Eίμαι απογοητευμένος που δεν κλήθηκα. Αλλά σκοπεύω να κάνω ό,τι και πέρυσι, όταν και κατάφερα να πάω τελικά στη Νότια Αφρική, δηλαδή να πετύχω γκολ. Πρέπει να συνεχίσω σε αυτόν τον δρόμο. Δίνοντας το μάξιμουμ για τον Παναθηναϊκό, μπορώ να επιβάλω την παρουσία μου στους “Μπλε”».


Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του έτερου Γάλλου άσου του «τριφυλλιού», Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: «Επιθυμώ να τελειώσω εδώ την καριέρα μου, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ με μεγάλους στόχους και καταπληκτικό κοινό. Ο κύριος λόγος που ήρθα είναι ότι πείστηκα μιλώντας με τους διοικούντες ότι ο σύλλογος έχει στόχο να προοδεύσει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επιπλέον, αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, η ποιότητα ζωής είναι φοβερή. Οπότε, θα έλεγα ότι η επιλογή μου έγινε τόσο με αθλητικά όσο και με ανθρώπινα κριτήρια».