Ο Στόνερ νικητής στο Μοτέγκι

Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε ο Ρόσι

Ο Στόνερ νικητής στο Μοτέγκι

Την δεύτερη σερί νίκη του πανηγύρισε στο Moto GP του Μοτέγκι ο Κέισι Στόνερ, ωστόσο, πρωταγωνιστής ήταν ο Βαλεντίνο Ρόσι που μονομάχισε με τον Χόρχε Λορένθο για να κατακτήσει την τρίτη θέση!

Ο poleman Ντοβιτσιόζο δεν κατάφερε να κρατηθεί μπροστά, αφού σε δύο στροφές ο Στόνερ τον πέρασε και, από εκείνο το σημείο και έπειτα, επέβαλε τον ρυθμό του στην κούρσα.

Το εντυπωσιακό σόου όμως εξελίχθηκε πίσω του, με τους Ρόσι και Λορένθο να συναγωνίζονται για το ποιός θα περάσει πρώτος την καρό σημαία. Ο Λορένθο ξεκίνησε καλύτερα από τον team mate του και έκανε τα πάντα για να τον περάσει. Δύο γύρους πριν το τέρμα, ο Ρόσι δεν εγκατέλειψε την μάχη και, μάλιστα, οι δύο αναβάτες της Yamaha βρέθηκαν πλάι πλάι και ακούμπησαν, με τον Ιταλό να κρατιέται οριακά μπροστά.

Ο Λορένθο νόμισε ότι εξασφάλισε την τρίτη θέση, αν και ο Ρόσι δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη: με το χέρι κολλημένο στο γκάζι και με μια υποδειγματική κίνηση σε στροφή που δεν ενδείκνυται για προσπέρασμα, κατάφερε και ανέβηκε στο βάθρο!

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Κόλιν Εντουαρντς, με τους Μάρκο Σιμοντσέλι, Άλβαρο Μπαουτίστα και Μπεν Σπιζ να συμπληρώνουν την πρώτη 8άδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top