Από αουτσάιντερ, φαβορί το Κατάρ!

Η στήριξη του Ζιντάν άλλαξε τα δεδ��μένα

Η υποψηφιότητα του πλήρης, τα γήπεδα του κάτι παραπάνω από στολίδια και τα «πετροδόλαρα» άφθονα για να εγγυηθούν τη διεξαγωγή μια αρτιότατης διοργάνωσης.


Παρ’ όλα αυτά η υποψηφιότητα του Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022 συνέχιζε να θεωρείταιαουτσάιντερ καθώς δεν ήταν δυνατό να αντιμετωπιστεί το βασικότερο πρόβλημα: η αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού!

Φαίνεται, όμως, ότι μια διεθνής προσωπικότητα όπως ο Ζιντάν μπορεί να συνδράμει στην υπερκέραση ακόμη και αυτού του εμποδίου!

Έτσι μετά τη δημόσια δήλωση του Ζιζού (ο οποίος είναι γνωστό ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Κατάρ) ότι «η ανάληψη της διοργάνωσης από την ασιατική χώρα θα είναι μια τεράστια βοήθεια για τα φτωχά παιδιά της Μέσης Ανατολής», η υποψηφιότητα του Κατάρ θεωρείται πλέον φαβορί!

Τώρα τι έχουν να πουν οι ποδοσφαιριστές στο ενδεχόμενο αν αγωνιστούν με υγρασία και θερμοκρασία άνω των 40ο βαθμών, ένας Θεός ξέρει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top