Γκολ και θέαμα από το αγγλικό πρωτάθλημα

Νίκησε η Μάντσεστερ, επικράτηση της Τότεναμ επί της Αρσεναλ

Γκολ και θέαμα από το αγγλικό πρωτάθλημα

Για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στην Αθήνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-0 την Γουίγκαν. Μεγάλη επιτυχία για την Τότεναμ που επικράτησε εκτός έδρας της Αρσεναλ με 3-2.

Στο Ολντ Τράφορντ η Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Γουίγκαν και με τη συμπλήρωση 45 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο ο Παρκ έβγαλε σέντρα και ο Εβρά με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Μάντσεστερ. Στο 77 ο Ράφσελ έβγαλε σέντρα και ο Ερνάντεζ με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την ομάδα του Σερ ��λεξ Φέργκιουσον. Η Γουίγκαν ολοκλήρωσε το ματς με εννέα πάικτες καθώς στο 57 αποβλήθηκε ο Αλκαράζ με δεύτερη κίτρινη φάουλ για σκληρό φάουλ στον Φλέτσερ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα εκτός αγώνα βρέθηκε και ο Ρονταλέγκα για το σκληρό τάκλιν στον Ράφαελ.

17 χρόνια είχε να νικήσει η Τότεναμ εκτός έδρας την Αρσεναλ και το πέτυχε το Σάββατο με εκπληκτικό τρόπο. Οι κανονιέρηδες άρχισαν ιδανικά το ντέρμπι καθώς προηγήθηκαν πολύ νωρίς με 2-0. Στο 9ο ο Νασρί εκμεταλλεύθηκε λάθη στην άμυνα της Τότεναμ και έκανε το 1-0 για την Αρσεναλ. Στο 27 ήταν η σειρά του Σαμάκ να σκοράρει για δεύτερη φορά. Το 2-0 έδινε σαφέστατο προβάδισμα στην Αρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου.


Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γκάρεθ Μπέιλ επιβεβαίωσε την εξαιρετική περίοδο φόρμας που διανύει και μετά από πάσα του φαν Ντε φααρτ μείωσε σε 2-1. Στο 66ο η Τότεναμ κέρδισε φάουλ, το εκτέλσε ο Φαν Ντε Φααρτ, ο Φάμπρεγκας σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Ο Ολλανδός της Τότεναμ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και οι Σπέρς ισοφάρισαν το ματς. Η ολική ανατροπή για την Τότεναμ έγινε στο 85. Ο Φαν Ντε φααρτ εκτέλεσε φάουλ και ο Καμπούλ με κεφαλιά έκανε το 3-2 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στην έδρα της Αρσεναλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top