Θα «πληρώσει» ακριβά η Oμοσπονδία τον τραυματισμό του Τζέραρντ

Αποζημίωση 500.000 λιρών ζητά η Λίβερπουλ

Θα «πληρώσει» ακριβά η Oμοσπονδία τον τραυματισμό του Τζέραρντ

Νέο κεφάλαιο ανοίγει για το αγγλικό ποδόσφαιρο και ίσως και για το παγκόσμιο η απόφαση της Λίβερπουλ να ζητήσει αποζημίωση για τον τραυματισμό του αρχηγού της , Στίβεν Τζέραρντ, στο φιλικό των «λιονταριών» με τη Γαλλία.


Η Λίβερπουλ κοστολόγησε 120.000 λίρες την κάθε βδομάδα από τον ένα μήνα απουσίας του Τζέραρντ από τους αγωνιστικούς χώρους και είναι έτοιμη να καταθέσει αίτηση αποζημίωσης 500.000 λιρών από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.


Όπως λένε στους «κόκκινους» δε στέκονται τόσο στο γεγονός ότι ο αρχηγός τους τραυματίστηκε αλλά κυρίως στο γεγονός ότι είχαν συμφωνήσει με τον Φάμπιο Καπέλο να κρατήσει τον Τζέραρντ εντός αγωνιστικού χώρου το πολύ για μια ώρα τον διεθνή επιθετικό, αυτός τον απέσυρε λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη ιγνυακού τένοντα.


Ακόμη και τα αγγλικά μέσα επέκριναν τον τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας για την κίνησή του αυτή με τον ίδιο να δηλώνει κυνικά πως «οι τραυματισμοί έρχονται καμιά φορά εκεί που δεν τους περιμένεις, δε μπορείς να κάνεις κάτι».


Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, από την άλλη, δηλώνεικάθετα αρνητική σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο καταβολής αποζημίωσης ακόμη και αν πρόκειται για… μία λίρα. Ο λόγος προφανής: δε θέλει τη δημιουργία δεδικασμένου που θα λειτουργήσει ως φάρος σε παρόμοια περίπτωση μελλοντικά. Και η Λίβερπουλ, όμως, δε φαίνεται διατεθειμένη να υποχωρήσει. Μένει να δούμε που θα οδηγήσει αυτή η "κόντρα"...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top