Λήξαν το θέμα ανάμεσα σε Μαρινάκη και Πατέρα

Δόθηκαν εξηγήσεις. Σε καλό κλίμα το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν στο σημερινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ μεταξύ του προέδρου της διοργανώτριας αρχής Βαγγέλη Μαρινάκη και του προέδρου του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα, κρίθηκαν επαρκείς ώστε το θέμα που προέκυψε για τα όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο να θεωρηθεί λήξαν.

Έτσι, το σημερινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, στο οποίο δόθηκαν εξηγήσεις από τους παρευρισκόμενους για το θέμα που προέκυψε στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, έγινε σε πολύ καλό κλίμα έγινε. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Βαγγέλης Μαρινάκης έριξε τους τονους, δίνοντας επαρκείς εξηγήσεις και πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν από τον πρόεδρο του Παναθηναίκού Νικόλα Πατέρα που απέσυρε το αίτημα για την παράδοση των πρακτικών του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου.

Μετά τις σημερινές εξελίξεις απομένει πλέον να δούμε αν ο αθλητικός εισαγγελέας θα συνεχίσει την έρευνα που είχε διατάξει μετά το προηγούμενο συμβούλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top