«Χρειαζόμαστε λεφτά… Γδυθείτε!»

Για να σωθεί η ομάδα από τη χρεωκοπία!

«Χρειαζόμαστε λεφτά… Γδυθείτε!»

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει εδώ και πολύ καιρό το ποδόσφαιρο και ειδικά τις μικρές ομάδες που δεν έχουν ούτε τα έσοδα των «μεγάλων» συλλόγων ούτε πολυάριθμους οπαδούς να τις στηρίζουν.

Μία από αυτές είναι και η Νταντί Γιουνάιτεντ της Σκωτίας η οποία βρίσκεται σε οριακό -οικονομικά- σημείο μην έχοντας να καλύψει ούτε τους μισθούς των ποδοσφαιριστών


Και αφού η διοίκηση της ομάδας δεν κατάφερε να βρει έσοδα,αποφάσισαν να αναλάβουν δράση οι… γυναίκες (και οι κοπέλες) των ποδοσφαιριστών!

Τα «κορίτσια της Νταντί», όπως τα αποκάλεσε ο βρετανικός τύπος, προκειμένου να στηρίξουν το σύλλογο και να τον βοηθήσουν να γλιτώσει από τη χρεωκοπία, δίχως δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να εκδώσουν ένα ημερολόγιο τα έσοδα του οποίου θα μπουν στα ταμεία της ομάδας.


Προτού βιαστείτε να πείτε «σιγά την πρωτότυπη ιδέα», αξίζει να μάθετε ότι για το ημερολόγιο αυτό φωτογραφήθηκαν με τα… απολύτως απαραίτητα σε σέξι πόζες!

Η φωτογράφηση έγινε στη Γλασκόβη, με τις κοπέλες να είναι ενθουσιασμένες αλλά… λιγάκι νευρικές αφού δεν είχαν ξανακάνει κάτι παρόμοιο!


Όσοι φίλοι ή μη της Ντ��ντί επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν με 8 λίρες το συγκεκριμένο ημερολόγιο και έτσι να κερδίσουν διπλά: και να βοηθήσουν το σύλλογο και να θαυμάσουν τις καλλίγραμμες κοπέλες στις σέξι φωτογραφήσεις τους. Α, ναι, ξεχάσαμε… μπορούν να κάνουν και χρήση του ημερολογίου…


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top