Πεντάστερος Ολυμπιακός διατηρήθηκε στην κορυφή

Την Δευτέρα η δεύτερη δόση της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λί

Πεντάστερος Ολυμπιακός διατηρήθηκε στην κορυφή

Η επικράτηση με 5-0 του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου στο Στάδιο Καραϊσκάκη ξεχωρίζει από τα αποτελέσματα των τεσσάρων αγώνων της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας που έγιναν Σάββατο. Η συγκεκριμένη αγωνιστική διεξάγεται σε δύο δόσεις, η δεύτερη από τις οποίες ωστόσο δεν θα γίνει την Κυριακή που συνηθίζεται αλλά την Δευτέρα, λόγω των εκλογών.

Με τη νίκη του ο Ολυμπιακός διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα έρθουν στους εναπομείναντες αγώνες και κατά βάση από το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Την Δευτέρα παίζουν ακόμα Καβάλα – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Εργοτέλης και Αρης – Λάρισα.

Στα αποτελέσματα του Σαββάτου ξεχωρίζει ακόμα η επικράτηση του Ολυμπιακού Βόλου επί της Κέρκυρας με 1-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μια νίκη που διατηρεί τους βολιώτες στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Νωρίτερα ο Πανσερραϊκός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ σε ένα δραματικό από πλευράς εξέλιξης σκορ παιχνίδι η Ξάνθη ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Ηρακλή και έτσι παρέμεινε στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Συνοπτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής: Ξάνθη - Ηρακλής 2-2, Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 0-2, Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα 1-0, Ολυμπιακός - Πανιώνιος 5-0. Την Δευτέρα διεξάγονται οι εξής αγώνες (σε παρένθεση οι ώρες έναρξης): Αρης - Λάρισα (17:15), Καβάλα - ΠΑΟΚ (17:15), Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19:30) και ΑΕΚ - Εργοτέλης (19:30).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top