Γιουρόπα Λιγκ: ΑΕΚ – Αντερλεχτ 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Προηγήθηκε αλλά κιδνύνευσε και με χειρότερα στο τέλος

Γιουρόπα Λιγκ: ΑΕΚ – Αντερλεχτ 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Ισοπαλία 1-1 παραχώρησε η ΑΕΚ στο ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στην βελγική Αντερλεχτ και δυσκόλεψε πολύ τη θέση της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αν και έχει ακόμα ελπίδες.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ισμαελ Μπλάνκο στο 47ο λεπτό, στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δηλαδή, η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με 1-0. Το πέναλτι κέρδισε έξυπνα ο Τζεμπούρ. Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου χωρίς σκορ, αν και οι κιτρινόμαυροι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

Ωστόσο η ΑΕΚ δεν πρόλαβε να χαρεί πολύ το προβάδισμά της. Στο 54, μετά από γύρισμα του Λεζέρ από δεξιά, ο Πατσατζόγλου άφησε ολέθρια την μπάλα να περάσει από μπροστά του και ο Πολάκ την βρήκε ως βούτυρο στο ψωμί του για να πλασάρει εύστοχα από κοντά και να γράψει το 1-1, που έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια του αγώνα, μάλιστα, η Αντερλεχτ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρειτο διπλό.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Νταντόμο, Νασούτι, Μανωλάς, Πατσατζόγλου, Καφές, Γκέντσογλου (86' Μάκος), Λαγός (73' Φροξυλιάς), Λεονάρντο (65' Έντερ), Τζεμπούρ, Μπλάνκο

Αντερλεχτ (Άριελ Γιάκομπς): Προτό, Μαζούχ, Λέγιακς, Πολάκ (77' Σουάρεζ), Μπουσουφά (67' Κανού), Λεζέρ (90' Μπαντιμπάντκα), Λουκάκου, Κουγιατέ, Κλεστάν, Γιουχάζ, Ζιλέ


Διαιτητής: Σασά Κεβέρ (Ελβετία)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης νίκησε με 2-3 μέσα στο Σπλιτ της Κροατίας στην Χάιντουκ και εξασφάλισε από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στην βαθμολογία η Ζενίτ έχει 12 βαθμούς, η Αντερλεχτ και η ΑΕΚ από 4 και η Χάιντουκ 3.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top