Χιμένεθ: «Με φωνάζουν… Λεωνίδα στην Ελλάδα»

Έδωσε συνέντευξη σε ισπανική εφημερίδα

Χιμένεθ: «Με φωνάζουν… Λεωνίδα στην Ελλάδα»

Ευτυχής στην Ελλάδα και ευγνώμων απέναντι στην ομάδα αλλά και τους Έλληνες για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν δηλώνει ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, σε συνέντευξη του σε ισπανική εφημερίδα.


Δείχνοντας ότι έχει αντιληφθεί τι σημαίνει ΑΕΚ και ότι σέβεται την ιστορία της, ο Ισπανός προπονητής τονίζει ότι η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με απίστευτο συναίσθημα: «Τα τελευταία 16 χρόνια δεν έχει κατακτήσει κανένα πρωτάθλημα και η πορεία της ήταν καθοδική. Έχει όμως μεγάλη περηφάνια, προσπαθεί να ανακάμψει και τα καταφέρνει. Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος που ιδρύθηκε από μετανάστες, με μία ιστορία που αξίζει να την αφηγείσαι και οι φίλαθλοί της ζουν τα πάντα με μεγάλο πάθος».


Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που -όπως εξομολογείται- τον φωνάζουν… «Λεωνίδα» στη χώρα μας: επειδή θα κληθεί να δώσει άνισες μάχες με ισχυρότερους αντιπάλους, πάντα όμως χωρίς φόβο και με πολύ πίστη.


Ο τεχνικός της «Ένωσης», παράλληλα, αποκαλύπτει ότι έχει μια… δυσκολία με τα ελληνικά, τα οποία είναι «πολύ δύσκολη γλώσσα, τόσο να τη μιλήσεις όσο και να τη γράψεις» ενώ –αντίθετα- τονίζει ότι στο ελληνικό φαγητό οι… επιδόσεις του είναι καλύτερες: «Το γιαούρτι και ο μουσακάς είναι απλά καταπληκτικά»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top