Νέα συμβόλαια σε Τοροσίδη - Παπαδόπουλο;

Στόχος να... δέσουν στο Λιμάνι

Νέα συμβόλαια σε Τοροσίδη - Παπαδόπουλο;

Νέα συμβόλαια στους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη θα φέρ��ι το 2011, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκοπεύουν να «χτίσουν» πάνω στους δύο άσους, μία ομάδα με έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν τσεκάρει νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και -αργά ή γρήγορα- θα γίνουν οι καθοριστικές επαφές για την μεταγραφή τους. Παράλληλα, οι διοικούντες των Πειραιωτών σκοπεύουν να «δέσουν» στο Λιμάνι δύο κορυφαίους Έλληνες άσους, τους Τοροσίδη και Παπαδόπουλο, ως επιβράβευση για την προσφορά τους στον σύλλογο, αλλά και για να είναι κατοχυρωμένος ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που έρθει πρόταση από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

Η περίπτωση του Αβράαμ επείγει, αφού ο Έλληνας αμυντικός -σε αντίθεση με τον Βασίλη Τοροσίδη- δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός λοιπόν αναμένεται να κάνει αύξηση στις αποδοχές του, αλλά και να θέσει ένα συγκεκριμένο ποσό αποδέσμευσης.

Το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη δεν «καίει» τόσο τη διοίκηση των Πειραιωτών, αφού ανανεώθηκε πέρυσι και λήγει το 2013. Έχει τοποθετηθεί ρήτρα αποδέσμευσης 7 εκ. ευρώ, που δεν αποκλείεται να αυξηθεί αφού ο «Τόρο» είναι περιζήτητος και η αξία του συνεχώς ανεβαίνει.

πηγή: billisport.blogspot.com

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top