Παραιτήθηκε ο Αντωνίου από τον ΠΑΟ

Επικαλέστηκε ηθικούς λόγους

Την απόφασή του να παραιτηθεί από το πόστο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο Κώστας Αντωνίου, που δεν πείστηκε από τον Δημήτρη Γόντικα να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Αντωνίου επικαλείται ηθικούς λόγους για την παραίτησή του, από την στιγμή που αποχώρησαν οι κ.κ. Πατέρας και Βγενόπουλος, ενώ τονίζει πως το μεταγγραφικό πλάνο της ομάδας είναι έτοιμο.

Παρά την συνάντησή του με τον κ. Γόντικα, σήμερα το πρωί, ο πρώην -πλέον- Διευθυντής δεν άλλαξε την απόφασή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνάντηση του Α’ Αντιπροέδρου Δημήτρη Γόντικα με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου. Ο κ. Αντωνίου έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της δίοικησης της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού του ζητήθηκε να παραμείνει και να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του. Ο κ. Αντωνίου δεν δέχθηκε να παραμείνει, δήλωσε όμως ότι είναι στη διάθεση του Παναθηναϊκού για οποιοδήποτε θέμα αφορά στον σχεδιασμό της τρέχουσας περιόδου».

Η ανακοίνωση του κ. Αντωνίου:

«Τους τελευταίους τρεις μήνες μαζί με τον κ. Γόντικα και τον κ. Φρέιτας, συνεργαστήκαμε και σχεδιάσαμε τις αλλαγές που θα χρειαστεί η ομάδα για την μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου 2011. Ταυτόχρονα προσλάβαμε έναν καταξιωμένο προπονητή που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Όπως ήδη είχα ενημερώσει τον κ. Νικόλα Πατέρα, την ημέρα που παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ, θεωρώ ότι είναι ηθικά σωστό να υποβάλλω και εγώ την παραίτησή μου από τη Διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος και έτσι να διευκολύνω τις αποφάσεις της νέας Διοίκησης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με τους οποίους συνεργάστηκα και να δηλώσω ότι παραμένω πάντα στη διάθεση του Παναθηναϊκού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top