Μεσογειακοί Αγώνες: «στο κόκκινο η Ελλάδα»

Χάνουμε ή όχι την διοργάνωση σε Βόλο και Λάρισα;

Για ακόμα μία φορά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 ο πρόεδρος της διεθνούς επιτροπής, Αμάρ Αντάντι, επισημαίνοντας πως δεν αποκλείεται η Ελλάδα να χάσει την διοργάνωση.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη κι αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μεταφερθούν οι αγώνες σε άλλη χώρα», δήλωσε ο κ. Αντάντι στο Reuters και πρόσθεσε πως η σχετική απόφαση θα παρθεί σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των Αγώνων.

Υπογραμμίζοντας πως η Επιτροπή αντιλαμβάνεται την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ κατέληξε: «δεν μπορούμε να καταλάβουμε την έλλειψη σεβασμού σε κάποιες δεσμεύσεις που υπ��ρχαν στο φάκελο υποψηφιότητας, αλλά και απέναντι στη ΔΕΜΑ ως διεθνές αθλητικό ίδρυμα».

Σύμφωνα με το Reuters, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει ενημερώσει την οργανωτική επιτροπή «Βόλος - Λάρισα 2013» ότι θα πρέπει να βρεθεί εναλλακτική λύση, κάτι για το οποίο η ΔΕΜΑ εκφράζει την αντίθεσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top