Στην «μάχη» του Europa League ��ΕΚ και Άρης

Παίζουν απόψε με Χάιντουκ και Ατλέτικο

Στην «μάχη» του Europa League ΑΕΚ και Άρης

Την νίκη που θα τους χαρίσει την πρόκριστη στην επόμενη φάση του Europa League αναζητούν απόψε ΑΕΚ και Άρης, που αντιμετωπίζουν τις Χάιντουκ (20:00, ΑΝΤ1) και Ατλέτικο (22:05, Nova1) αντίστοιχα.

Ο «δικέφαλος» έχει αγωνιστικά προβλήματα καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παντελή Καφέ και Ράφικ Τζεμπούρ, ενώ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1.

«Γνωρίζουμε ποιοι ήμαστε, γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και τώρα θα το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο με μεγάλη ιστορία, που έχει παίξει παντού στην Ευρώπη. Εμείς απλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό, αυτόν που δείξαμε και απέναντι στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Χιμένεθ.

Όλα για όλα τα παίζει ο Άρης που επιζητά να επαναλάβει το 1 - 0 που πέτυχε στις 16 του Σεπτέμβρη κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Κούπερ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-4-2.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μη μιλάς για άγχος. Πρέπει να δούμε τα δυνατά μας σημεία... Είναι το ίδιο παιχνίδι με αυτό της πρεμιέρας, αλλά τώρα εμείς θα έχουμε 4-5 χιλιάδες φιλάθλους μας και η Ατλέτικο 40.000. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για την Ατλέτικο, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει την ελπίδα», σχολίασε ο τεχνικός του Άρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top