Αλβέρτης: «Κάθε πρόκληση στην ώρα της»

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟ έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα

Αλβέρτης: «Κάθε πρόκληση στην ώρα της»

Πλήρη εμπιστοσύνη δείχνει να έχει ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, στη φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού τονίζοντας -παρά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- ότι θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μία-μία και θα καταφέρει στο τέλος.


«Υπήρχε μια δεδομένη ατυχία σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Χάσαμε ένα παιχνίδι που θεωρητικά είναι σημαντικό. Η χρονιά δεν τελειώνει εκεί. Έχουμε σημαντικούς αγώνες στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του διαδοχικά παιχνίδια και προκλήσεις. Πρέπει να είμαστε σε όλα συγκεντρωμένοι. Όταν έρθει η ώρα για τον αγώνα του δεύτερου γύρου θα δούμε τι θα κάνουμε» τόνισε ο Αλβέρτης σε συνέντευξή του στην Εξέδρα.


«Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι καλό θα ήταν να υπάρχουν περισσότερες ανταγωνιστικές ομάδες. Πρωτάθλημα είναι το σύνολο των ομάδων, όχι μόνο οι δύο πρώτες» τόνισε στη συνέχεια ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ερωτηθείς για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και τον Ολυμπιακό που φαίνεται πιο δυνατός φέτος: «Ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή και πήρε νέους παίκτες. Κάνει προσπάθεια να φτάσει στην κορυφή και είναι λογικό» τόνισε ο 36χρονος πολυνίκης πρώην καλαθοσφαιριστής.


Το καλύτερο, όμως, το άφησε για το τέλος, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του Παναθηναϊκού: «Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος» τόνισε με νόημα ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού στέλνοντας μήνυμα σε όσους πανηγυρίζουν από τώρα…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top