«Κρεμάει» τα γάντια του ο Φαν ντε Σαρ

Μετά από καριέρα 21 ετών

«Κρεμάει» τα γάντια του ο Φαν ντε Σαρ

Τίτλοι τέλους σε μια σπουδαία καριέρα μπαίνουν μετά την απόφαση του Έντβιν Φαν Ντε Σαρ να «κρεμάσει» τα γάντια του το ερχόμενο καλοκαίρι.


Ο 40χρονος γκολκίπερ ανακοίνωσε πως η απόφαση του είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν είναι τόσο αγωνιστικοί ή ηλικιακοί (!) οι λόγοι όσο οικογενειακοί: «Είναι ώρα να δείξω την απαιτούμενη προσοχή στην οικογένειά μου. Δεν ξέρω πότε ακριβώς πήρα αυτή την απόφαση. Πιθανότατα κάποια στιγμή την περίοδο που η σύζυγός μου έπαθε εγκεφαλικό. Έχει αναρρώσει αρκετά καλά, είπαμε πέρυσι να παραμείνουμε άλλη μία χρονιά στο Μάντσεστερ, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Η ηλικία μου δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Είμαι 40 χρονών, αλλά είμαι ακόμη σε καλή κατάσταση» τόνισε ο Ολλανδός τερματοφύλακας ο οποίος ελπίζει ότι στην τελευταία του χρονιά ως επαγγελματίας θα προσθέσει μερικούς παραπάνω τίτλους με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».


Όπως και να ‘χει ο Φαν Ντε Σαρ αφήνει πίσω του μια καριέρα που μετρά πάνω από 600 συμμετοχές σε Άγιαξ, Γιουβέντους, Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 130 στην Εθνική Ολλανδίας, ενώ στο προσωπικό του παλμαρέ εκτός από πολλές διακρίσεις ως ο καλύτερος τερματοφύλακας μπορεί να υπερηφανεύεται για 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 κύπελλο ΟΥΕΦΑ και 7 πρωταθλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top