«Καρφώνει» Τζιμπούρ ο Σκόκο

Πώς σχολίασε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

«Καρφώνει» Τζιμπούρ ο Σκόκο

Καταπέλτης για την απόφαση του Τζιμπούρ να αφήσει την ΑΕΚ ��ια τον Ολυμπιακό ήταν ο Νάτσο Σκόκο σε συνέντευξή του! Παράλληλα, ο Αργεντινός άσος μίλησε για τον Μανόλο Χιμένεθ και την πιθανή μεταγραφή του Ιγκλέσιας, ενώ ζήτησε την στήριξη του κόσμου για να επανέλθει η ΑΕΚ στις επιτυχίες.

«Όχι, όχι. Γιατί ανανέωσα; Είπα ότι αν φύγω κάποια στιγμή από την ΑΕΚ, θα είναι για να εκπληρώσω το όνειρό μου, να παίξω στην Ισπανία», απάντησε ο Σκόκο στην εφημερίδα «SportDay» όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε ό,τι ο Τζιμπούρ. «Για μένα δεν θα σήμαινε τίποτα αγωνιστικά να πάω στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Έχω ταυτιστεί με τους οπαδούς της ΑΕΚ και την ΑΕΚ γενικότερα, που μου άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης. Πιστεύω ότι θα πρόδιδα όλο τον κόσμο που με πιστεύει και τους ανθρώπους της ΑΕΚ αν πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον Μανόλο Χιμένεθ, ο Σκόκο επεσήμανε πως έχει αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας: «ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, η ΑΕΚ παίζει όπως πρέπει, για τη νίκη σε όλα τα γήπεδα. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο προπονητής αντικατοπτρίζεται στην αυτοπεποίθηση που βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε.

Αν και απέφυγε να απαντήσει στο αν χρειάζονται πολλές μεταγραφές, ο Αργεντινός χαρακτήρισε «πολύ καλή προσθήκη» καλό του φίλο Ματίας Ιγκλέσιας που οι φήμες τον θέλουν στην ΑΕΚ του χρόνου.

«Μπορεί να έχουμε χαρές ή απογοητεύσεις, αλλά ευχαριστούμε πάντα τον κόσμο για τη στήριξη που μας δίνει εντός κι εκτός έδρας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα. Ξέρουμε ότι χρωστάμε στον κόσμο, είμαστε υπόχρεοι απέναντί του, απέναντι σε εμάς, απέναντι στην ομάδα, αλλά τα δίνουμε όλα καθημερινά για να αντιστρέψουμε την κατάσταση», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Σκόκο.

Τέλος, απέρριψε το ενδεχόμενο να γίνει αρχηγός της ομάδας: «για να γίνεις αρχηγός πρέπει να είσαι πολλά χρόνια στην ομάδα και να ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις. Εγώ είμαι μακριά από αυτό. Χρειάζεται επίσης να γνωρίζεις τη γλώσσα και να επικοινωνείς για να είσαι καλός αρχηγός. Να μιλάς με τον πρόεδρο, τον προπονητή. Δεν θέλω να αναμειχθώ με αυτά, μόνο να μπαίνω στο γήπεδο και να παίζω μπάλα. Δεν το σκέφτομαι», απάντησε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top