Κουμορτζί: «Καμία επαφή με Ολυμπιακό»

Διαψεύδει τις φήμες με ανακοίνωσή του ο παίκτης

Κουμορτζί: «Καμία επαφή με Ολυμπιακό»

Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν έχει κλείσει στον Ολυμπιακό ο Μπενάρ Κουμόρτζι με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του.


Ο μέσος του Πανιωνίου τόνισε ότι θεωρητικά υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό αλλά ξεκαθάρισε ότι μέχρι τώρα δεν τον έχει πλησιάσει κανείς: «Είναι αλήθεια ότι προσφάτως άκουσα και διάβασα ιστορίες για τον Ολυμπιακό και όπου κι αν πήγαινα στην Ελλάδα, οι άνθρωποι μου έδιναν συγχαρητήρια για την μεταγραφή μου αυτή, αλλά κάθε φορά πάθαινα σοκ, από τη στιγμή που δεν είχα υπογράψει τίποτα. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο οι ομάδες κάνουν μεταγραφικές κινή��εις με δύο τρόπους, είτε επικοινωνούν με την ομάδα, είτε με τον παίκτη ή τον ατζέντη του.Από την πλευρά μου δεν ξέρω τίποτα και κανένας δεν με έχει πλησιάσει, παρά τα όσα λέγονται στις εφημερίδες».


Παράλληλα, ο Γκανέζος μέσος ξεκαθάρισε πως αν και είναι καλά στον Πανιώνιο, αργά ή γρήγορα θα φύγει: «Ο καθένας έχει φιλοδοξίες να πάει ψηλότερα. Ο Πανιώνιος δεν θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Φυσικά κι αν δεν γίνει κάτι στην Ελλάδα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, θα κοιτάξω και στο εξωτερικό το καλοκαίρι και θα αποχαιρετήσω».


Δεν παρέλειψε πάντως να κάνει και μια ναρκισσιστική δήλωση: «Τις περισσότερες φορές, οι προπονητές που βλέπουν τι μπορώ να προσφέρω, ζητούν από τις ομάδες τους να με αγοράσουν» τόνισε εξηγώντας γιατί ενδιαφέρονται οι μεγάλοι σύλλογοι γι’ αυτόν…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top