Παραβίασαν τον... εναέριο χώρο του ΣΕΦ οι Τούρκοι

Επικράτησε 84-70 του Ολυμπιακού η Φενέρμπαχτσε

Παραβίασαν τον... εναέριο χώρο του ΣΕΦ οι Τούρκοι

Ψυχρολουσία για τον Ολυμπιακό ήταν ο σημερινός αγώνας στο ΣΕΦ καθώς η Φενέρμπαχτσε με εκπληκτική ευστοχία στα τρίποντα (80%) κατάφερε και έφυγε με το διπλό από το ΣΕΦ με 84-70.


Ο Ολυμπιακός άρχισε με διάθεση τον αγώνα και έδειχνε να έχει έστω -και οριακά- τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τον Ολυμπιακό να προηγείται 18-16 και τον -πρώην πράσινο- Γιασικεβίτσιους να αποδοκιμάζεται σε κάθε επαφή του με τη μπάλα.


Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Τούρκοι έδειξαν διάθεση να πάρουν κεφάλι και προηγήθηκαν με 26-33 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου αλλά οι «ερυθρόλευκοι» με ένα σερί 7-0 οδήγησαν τις δύο ομάδες στη φυσούνα με ισόπαλα σκορ (33-33).


Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και εκμεταλλευόμενος την αποβολή με πέντε φάουλ του Πεκέρ, κατάφερε να προηγηθεί και πάλι και να κλείσει το δεκάλεπτο με +3 (58-55).


Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, η Φενέρμπαχτσε -συνεχίζοντας το ρεσιτάλ τριπόντων που είχε ξεκινήσει από νωρίτερα στον αγώνα- κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ το οποίο έφθασε στους 8 πόντους τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το πλοίο είχε πλέον σαλπάρει και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 84-70…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top