Βόμβα στον Άρη! Παραιτήθηκε ο Κούπερ!

Για αμετάκλητη απόφαση κάνει λόγο ο Αργεντινός

Βόμβα στον Άρη! Παραιτήθηκε ο Κούπερ!

Κεραυνό εν αιθρία αποτελεί η είδηση ότι ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας!


Ο Κούπερ είχε συνάντηση με ανθρώπους του Άρη το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ όταν και εξέφρασε τη θέληση του να παραιτηθεί. Οι ιθύνοντες του Άρη του έδωσαν ραντεβού για το βράδυ της ίδιας ημέρας λέγοντας του να το ξανασκεφτεί γιατί τον θέλουν στην ομάδα.


Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και το βράδυ της Τρίτης με τον Αργεντινό όμως να εμμένει στην απόφασή του καθώς θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών.


Στην ιστοσελίδα της ομάδας αναρτήθηκε η δήλωση του Κούπερ ο οποίος τόνιζε ότι είναι αμετάκλητη η απόφαση του: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας. Παρόλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου. Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον Άρη. Εύχομαι στον Άρη κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του».


Η ΠΑΕ Άρης, από την πλευρά της, με ανακοίνωση ευχαρίστησε τον Κούπερ για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή η διοίκηση της ΠΑΕ είναι σύσσωμη στα γραφεία της ομάδας και συζητά για τον αντικαταστάτη του Κούπερ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top